Završen edukativni ciklus u u Gimnaziji Tituš Brezovački

27.06.2024.

27. i 28. svibnja 2024. uspješno smo priveli kraju naše gostujuće edukativne aktivnosti u Gimnaziji Tituš Brezovački koje smo pripremili u ovoj školskoj godini.

Oba smo dana održali upcycling radionice šivanja na šivaćem stroju kako bi sudionice, svladavanjem nove vještine, mogle samostalno prenamjenjivati tekstilni otpad i tako mu produžiti život. Učenice su, uz entuzijazam, posvećenost i trud, naučile osnove šivanja na mašini i izradile torbe za plažu i kupovinu.

Uživali smo u ovoj suradnji i otišli s osjećajem da je svijet u dobrim rukama, ako će ovi mladi ljudi biti kreatori tog svijeta u budućnosti. Veselimo se novim prilikama za susrete i suradnje!

Ostale vijesti iz teme

17 Srp 2024

Skupština je održana u Ženevi kako bi se obilježila proslava 20 godina rada lokalne članice mreže APRES-GE.

Pročitaj više >

U sklopu ciklusa edukacija koje provodimo u suradnji s Centrom mladih Ribnjak, nakon vrtlarske radionice u svibnju, uslijedila je radionica kreativnog recikliranja plastičnih vrećica.

Pročitaj više >
12 Srp 2024

Trodnevnim Ideathon treningom započeo je zajednički projetk Goethe Instituta i ZMAG-a "Common Waste – Common Libraries" koji je okupio 17 sudionika iz sedam zemalja regije.

Pročitaj više >
Više novosti