Zapošljavamo! Natječaj za Voditelja/icu ureda

06.07.2021.

Postani Voditelj/ica ureda Zelene mreže aktivističkih grupa i pridruži se našem super timu!

ZMAG je udruga koja okuplja organske vrtlare, praktičare primjenjivih tehnologija i ekološkog graditeljstva, dizajnere permakulture, istraživače pravednih socijalnih modela organizacije i ravnopravnih međuljudskih odnosa te ekološke aktiviste koji razvijaju prostore istraživanja i učenja te praktične primjene znanja i vještina za održivo življenje. Ovim putem Vas pozivamo da se javite na natječaj za Voditelja/icu ureda i pridružite našem dinamičnom timu!

Na poveznici se nalaze detalji Natječaja.

Prijavu, uključujući životopis i motivacijsko pismo potrebno je poslati najkasnije do 14. srpnja na e-maila: ured@zmag.hr s naznakom “Prijava za radno mjesto Voditelj/ica ureda”. Nakon obrade zaprimljenih prijava, bit će organiziran razgovor i dodatne provjere sposobnosti i vještina s kandidatima/kinjama koji zadovoljavaju uvjete natječaja. Više informacija će odabrani kandidati/kinje dobiti elektroničkom poštom. Razgovori su mogući i prije navedenog roka završetka natječaja.

Slanjem životopisa i motivacijskog pisma slobodno i izričito dajete privolu ZMAG-u, Vukomerić 23/3, Dubranec, OIB 27906908289 kao voditelju zbirke osobnih podataka, da Vaše osobne podatke može obrađivati i koristiti u svrhu prijave na slobodno radno mjesto Voditelj/ica ureda.  

 

Ostale vijesti iz teme

21 Lis 2021

Kako bi izgledao život u svijetu u kojem je opće dobro prioritet, u kojem postoji društvo općeg dobra i ekonomija usklađena s etičkim vrijednostima?

Pročitaj više >
21 Lis 2021

Predstavljamo kratki film nastao na ovogodišnjoj V. Konvenciji prirodnog graditeljstva. Uživajte u gledanju!

Pročitaj više >
19 Lis 2021

Javite se na natječaj za zapošljavanje na radno mjesto Voditelja programa hrane i projekta Društvena banka sjemena i pridružite se ZMAG-ovom dinamičnom timu.

Pročitaj više >
Više novosti