Volonterska akcija povodom Međunarodnog dana volontera

16.12.2022.

Povodom Međunarodnog dana volontera, na Recikliranom imanju je održana još jedna volonterska akcija u suradnji s Volonterskim Centrom Zagreb.
 
6. prosinca 2022., VCZ je na imanje došao s učiteljicama i učenicama 1. gimnazije. U sklopu akcije smo pripremali vrt i gredice za zimu te pokupili konjski gnoj na susjednom imanju, a nakon toga smo volontere pobliže upoznali s radom naše udruge i aktivnostima u ZMAG-u.
 
1. gimnazija je ove godine osvojila prvi Volonterski Oskar za školsko volontiranje te im ovim putem od srca čestitamo i želimo puno ugodnih i uspješnih volonterskih akcija!
 

Ostale vijesti iz teme

30 Sje 2023

U veljači se u Zagrebu održava Dan permakulture i tranzicije u sklopu kojeg će predavanje održati i ZMAG-ov član Ivan Zoković.

Pročitaj više >
27 Sje 2023

Prošli smo tjedan posjetili još jedan primjer dobre prakse - regenerativni vinograd i vinariju Munđarov breg iz Frkanovca koju vodi Filip Palašek.

Pročitaj više >
26 Sje 2023

Ovaj kišno - snježni period iskoristili smo za posjet Haskap club u Vukomeriću, obiteljskom gospodarstvu koje se bavi uzgojem organske aronije i sibirske borovnice te pruža usluge ruralnog turizma.

Pročitaj više >
Više novosti