Edukacija za održivi razvoj

Volimo pričati o svim važnim stvarima i na radiju – poslušajte nas!

17.04.2019.

Gostovali smo u emisiji Hrvatskog radija Zašto smo zajedno i svašta smo im ispričali!

ZMAG-ov Matko Šišak gostovao je u emisiji Hrvatskog radija Zašto smo zajedno, a teme razgovora bile su permakultura, održivi životni stilovi i rad udruge ZMAG. Uz to, najavili smo i niz zanimljivih aktivnosti i događanja koje slijede poput Konvencije prirodnog graditeljstva, Dana permakulture, Konferencije Dobra ekonomija, Akademije prirodnog graditeljstva te ostalih radionica i seminara.

Emisija Zašto smo zajedno predstavlja udruge i prati njihove aktivnosti, posebice u području civilnog društva, osvješćuje građanska prava i potiče na toleranciju. Emitira se na drugom programu Hrvatskog radija srijedom od 18:35 do 19:00 sati.

Zašto smo zajedno? Zato da naučimo, shvatimo, toleriramo i pomognemo.

Matkovo gostovanje možete poslušati OVDJE.

Ostale vijesti iz teme

Predavanje o ekološkom otisku za škole koje sudjeluju u projektu Otapam li ledenjake? pratilo je 92 srednjoškolca koji su aktivno sudjelovali u traženju odgovora na pitanje kako smanjiti ekološki otisak.

Pročitaj više >

Novo i vrijedno izdanje u ZMAG-ovoj izdavačkoj djelatnosti je praktični priručnik Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj koji je dostupan za besplatno preuzimanje u našoj Bazi znanja.

Pročitaj više >

Aktualni projekt EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost predstavlja Antonia Banović, voditeljica projekta.

Pročitaj više >
Više novosti