Uspješno završena Akademija prirodnog graditeljstva 2018.

15.10.2018.

Završio je 8. edukacijski modul i time smo priveli kraju prvu godinu Akademije prirodnog graditeljstva. Sve je bilo na svom mjestu... od kreativnog, izazovnog i vrlo zahtjevnog projekta, posvećenog i fleksibilnog investitora, do iskusnih predavača i nevjerovatno divnih i motiviranih polaznika. Ne dešava se često u građevini da premašiš najviše postavljene ciljeve i da u 25 radnih dana realiziraš 7500 radnih sati. To se nama dogodilo i iznimno smo radosni i ispunjeni cijelim procesom, rezultatima i socijalnim mrežama koje su se ispreplele. Pogledajte kako je to izgledalo od rupa za temelje do pregradnih zidova od staklenki i masivne raketne peći. Ovo je tek početak stvaranja baze graditelja prirodnim materijalima na ovim prostorima. Vidimo se dogodine. Vaši graditelji :).

Ostale vijesti iz teme

Matko Šišak iz ZMAG-a kandidiran je za nagradu GREENLIDER koja se dodjeljuje osobama koje svojim javnim djelovanjem potiču principe održivog i zelenog načina života. 

Pročitaj više >

Posjetili smo slovensko permakulturno imanje Zavod Veles i dogovorili suradnju na temu permakulture i prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >
16 Ruj 2021

U sklopu redovnih aktivnosti Društvene banke sjemena održana je vrtlarska radionica za članove DBS-a i nekoliko vjernih pratitelja.

Pročitaj više >
Više novosti