Uspješno završena Akademija prirodnog graditeljstva 2018.

15.10.2018.

Završio je 8. edukacijski modul i time smo priveli kraju prvu godinu Akademije prirodnog graditeljstva. Sve je bilo na svom mjestu... od kreativnog, izazovnog i vrlo zahtjevnog projekta, posvećenog i fleksibilnog investitora, do iskusnih predavača i nevjerovatno divnih i motiviranih polaznika. Ne dešava se često u građevini da premašiš najviše postavljene ciljeve i da u 25 radnih dana realiziraš 7500 radnih sati. To se nama dogodilo i iznimno smo radosni i ispunjeni cijelim procesom, rezultatima i socijalnim mrežama koje su se ispreplele. Pogledajte kako je to izgledalo od rupa za temelje do pregradnih zidova od staklenki i masivne raketne peći. Ovo je tek početak stvaranja baze graditelja prirodnim materijalima na ovim prostorima. Vidimo se dogodine. Vaši graditelji :).

Ostale vijesti iz teme

ZMAG je u srpnju održao dvije kreativne radionice u sklopu ljetnog programa Ljeto kod Tesle Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Pročitaj više >
02 Kol 2021

Održan i drugi ciklus treninga za buduće stručnjake za mjerenje i praćenje društvenog utjecaja poduzeća međunarodnom metodologijom Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
29 Srp 2021

U novom izdanju magazina D&D koji je na kioscima, inspirirajte se dobrim primjerima iz vrtova Kopenhagena i otoka Krka. 

Pročitaj više >
Više novosti