Edukacija za održivi razvoj

Učitelji iz projekta Učim Zamišljam Biram Rastem Djelujem Održivo posjetili Reciklirano imanje

29.04.2021.

ZMAG je ugostio grupu učitelja i ravnatelja koji su došli u posjetu Recikliranom imanju u sklopu projekta UZBRDO – Učim Zamišljam Biram Rastem Djelujem Održivo.

Učitelji i ravnatelji osnovnih škola iz istočnog dijela Hrvatske posjetili su Reciklirano imanje u Vukomeriću 24. travnja 2021. godine, a sudjelovali su u edukativnom obilasku imanja te su se upoznali sa ZMAG-ovim aktivnostima i projektima. 

Projekt provodi Nansen dijalog centar u partnerstvu s udrugom ISKRA waldorfska inicijativa i 10 osnovnih škola s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije. UZBRDO se provodi u sklopu Švicarsko-hrvatskog programa suradnje, kao i ZMAG-ovi projekti Edutopija 21 – stvaramo održivu budućnost i Partnerstvo za društvenu i solidarnu ekonomiju.  

Bilo je to jedno zanimljivo edukativno druženje uz razmjenu iskustava, a želimo im puno uspjeha na putu održivog razvoja u njihovim školama!

Ostale vijesti iz teme

Osmi vodič Zdravo i održivo dobro je za sve iz ZMAG-ove nove serije edukativnih materijala Što djeca trebaju znati o održivom razvoju pripremila je Mateja Medić iz ZMAG-a.

Pročitaj više >

U organizaciji Goethe Instituta, ZMAG je održao radionicu kreativnog recikliranja: Mašta reciklira svašta.

Pročitaj više >

 U sklopu suradnje ZMAG-a i Udruge žena Velike Pisanice, u travnju je održana i vrtlarska radionica za osnovnoškolce.

Pročitaj više >
Više novosti