Agroekologija

Svi za sjeme, sjeme za sve! – održana još jedna super radionica za članove Društvene banke sjemena

31.10.2020.

Još jedna radionica za članove Društvene banke sjemena Svi za sjeme, sjeme za sve!, koju su vodile Sendy Osmičević i Marija Zrnić iz ZMAG-a, održana je 25. listopada 2020. na Recikliranom imanju.

Cjelodnevni program uključio je predstavljanje ZMAG-a i obilazak Recikliranog imanja, predstavljanje aktivnosti i razvoja Društvene banke sjemena u zadnjih godinu dana te predavanja Priča grahu i Sačuvati sjeme iz vlastita vrta. Za članove Društvene banke sjemena u pripremi je novi bilten, sjetveni priručnik, katalog sjemenara i konferencija Naša dobra hrana.

Bilo da ste vrtlar, mali poljoprivrednik, hobist ili entuzijast, i vi možete postati član DBS-a i ostvariti razne pogodnosti, kao što su besplatno sudjelovanje na radionicama poput ove, besplatni paketići sjemena, priručnici o sijanju i pretplata na bilten. Kako postati član Društvene banke sjemena doznajte OVDJE.

Ovaj događaj sufinancirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Ostale vijesti iz teme

05 Ožu 2021

Katalog sjemenara okuplja provjerene vrtlare i sjemenare, aktivne članove Društvene banke sjemena, koji u najvećoj mjeri pridonose očuvanju različitih sorti upravo kroz regeneraciju sjemena.

Pročitaj više >
02 Ožu 2021

Svake godine u dva biltena, namijenjena članovima Društvene banke sjemena, ZMAG predstavlja svoje aktivnosti, novosti i zanimljivosti iz područja sjemena. 

Pročitaj više >
15 Vel 2021

Postanite član Društvene banke sjemena, "usvojite" sjeme, ostvarite niz pogodnosti i podržite ovu vrijednu inicijativu!

Pročitaj više >
Više novosti