Agroekologija

Svi za sjeme, sjeme za sve! – održana još jedna super radionica za članove Društvene banke sjemena

31.10.2020.

Još jedna radionica za članove Društvene banke sjemena Svi za sjeme, sjeme za sve!, koju su vodile Sendy Osmičević i Marija Zrnić iz ZMAG-a, održana je 25. listopada 2020. na Recikliranom imanju.

Cjelodnevni program uključio je predstavljanje ZMAG-a i obilazak Recikliranog imanja, predstavljanje aktivnosti i razvoja Društvene banke sjemena u zadnjih godinu dana te predavanja Priča grahu i Sačuvati sjeme iz vlastita vrta. Za članove Društvene banke sjemena u pripremi je novi bilten, sjetveni priručnik, katalog sjemenara i konferencija Naša dobra hrana.

Bilo da ste vrtlar, mali poljoprivrednik, hobist ili entuzijast, i vi možete postati član DBS-a i ostvariti razne pogodnosti, kao što su besplatno sudjelovanje na radionicama poput ove, besplatni paketići sjemena, priručnici o sijanju i pretplata na bilten. Kako postati član Društvene banke sjemena doznajte OVDJE.

Ovaj događaj sufinancirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

 

Ostale vijesti iz teme

27 Stu 2020

Konferenciju možete pratiti uživo ove subote od 10 do 13 sati putem Facebook i YouTube kanala ZMAG-a.

Pročitaj više >
24 Stu 2020

Vizije i instrumenti održivog razvoja na lokalnoj razini naziv je online seminara za vijećnike i vijećnice te članove savjeta mladih koji se održao 7. studenog 2020., a na kojem je kao jedan od voditelja grupa i predavača sudjelovao i Dražen Šimleša iz ZMAG-a.

Pročitaj više >
20 Stu 2020

13. virtualnom kongresu Oplemenjivanje bilja, sjemenarstvo i rasadničarstvo koji se održao online u četvrtak 12. studenog 2020. godine, prisustvovali su i predstavnici ZMAG-a. 

Pročitaj više >
Više novosti