Agroekologija

Svi za sjeme, sjeme za sve! – održana još jedna super radionica za članove Društvene banke sjemena

31.10.2020.

Još jedna radionica za članove Društvene banke sjemena Svi za sjeme, sjeme za sve!, koju su vodile Sendy Osmičević i Marija Zrnić iz ZMAG-a, održana je 25. listopada 2020. na Recikliranom imanju.

Cjelodnevni program uključio je predstavljanje ZMAG-a i obilazak Recikliranog imanja, predstavljanje aktivnosti i razvoja Društvene banke sjemena u zadnjih godinu dana te predavanja Priča grahu i Sačuvati sjeme iz vlastita vrta. Za članove Društvene banke sjemena u pripremi je novi bilten, sjetveni priručnik, katalog sjemenara i konferencija Naša dobra hrana.

Bilo da ste vrtlar, mali poljoprivrednik, hobist ili entuzijast, i vi možete postati član DBS-a i ostvariti razne pogodnosti, kao što su besplatno sudjelovanje na radionicama poput ove, besplatni paketići sjemena, priručnici o sijanju i pretplata na bilten. Kako postati član Društvene banke sjemena doznajte OVDJE.

Ovaj događaj sufinancirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Ostale vijesti iz teme

20 Svi 2022

Pozivamo vas na besplatne Food Wave aktivnosti koje će se održati u subotu 21.05.2022. od 11 - 15 sati na Bundeku, u sklopu manifestacije Floraart.

Pročitaj više >
11 Svi 2022

Sudjelovali smo na okruglom stolu kojeg su, u sklopu projekta "Budućnost je ekološka", organizirale udruge Biovrt - u skladu s prirodom i Hrvatski savez udruga ekoloških proizvođača.

Pročitaj više >
03 Svi 2022

Na poziv Komunalnog društva 1. Maj Labin, uputili smo se u Istru održati radionicu o eko vrtlarenju.

Pročitaj više >
Više novosti