Suradnja sa Zelenom knjižnicom u Puli

04.12.2016.

Naša uhodana suradnja sa Zelenom knjižnicom iz Pule se nastavlja. Ovog puta smo posjetili uvijek dragu Pulu s predavanjem o dobroj ekonomiji koje je održao naš član Dražen Šimleša. Predavanje je održano u odlično popunjenoj dvorani Fakulteta ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković (dvorana Istra) koji je zajedno s Društvom bibliotekara Istre bio i organizator cijelog događanja. Već za vrijeme predavanja, a posebno nakon povela se bogata diskusija o modelima dobre ekonomije i pričama koje se razvijaju u Hrvatskoj. Zahvaljujemo svima koji su došli i na podršci.

Ostale vijesti iz teme

23 Lip 2021

U svibnju je održan prvi ciklus treninga za buduće stručnjake za mjerenje i praćenje društvenog utjecaja poduzeća međunarodnom metodologijom Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
17 Lip 2021

Iza nas je drugi po redu vikend Food Wave treninga koji je ponovno okupio mlade ljude zainteresirane za povezanost hrane i klimatskih promjena, a ovaj put smo učili smo više o o kratkim i solidarnim lancima opskrbe, kompostiranju u stanu i pripremi zdrave hrane.

Pročitaj više >
16 Lip 2021

I ove godine je na Recikliranom imanju održana praksa za studente Agronomskog fakulteta.

Pročitaj više >
Više novosti