Sudjelovali smo na treningu Agencije za mobilnost i programe EU

28.03.2024.

Sudjelovali smo na treningu Agencije za mobilnost i programe EU na aktivnosti osposobljavanja i suradnje u okviru programa „Kako razvijati Erasmus+ projekte uključivanja i raznolikosti”.

Razgovarali smo o mogućnostima Erasmus+ programa te kako što bolje uključiti osobe s manje mogućnosti u svoje projekte. Raspravljali smo o tome što je socijalna isključenost i 
tko su osobe s manje mogućnosti, koje su barijere za te sudionike i kako ih uključiti u sudjelovanje kroz Erasmus+ projekte.  Kroz sajam projekata imali smo priliku upoznati se s uspješno provedenim projektima.

Trening je održan 14.3.2024. u Mozaik Event Centru u Zagrebu.

Ostale vijesti iz teme

Pogledajte novu epizodu emisije Koordinacija koja pokriva aktualne teme iz svijeta građevinarstva te donosi prilog sa Recikliranog imanja.

Pročitaj više >
16 Tra 2024

Prvog dana uskršnjih praznika, u sklopu izvannastavne aktivnosti "Činimo dobro uz otisak srca" posjetili su nas učenici 4. i 8. razreda OŠ Katarine Zrinski iz Krnjaka.

Pročitaj više >
13 Tra 2024

Ovom smo prilikom predstavili našu Društvenu banku sjemena i organizirali malu sjemensku razmjenu za sve zainteresirane, a naša aktivna članica Marcela Velfl održala je predavanje o adaptivnom vrtlarenju.

Pročitaj više >
Više novosti