Sudjelovali smo na Skupu o Razvoju Zelenih Projekata

11.11.2023.

3. studenog 2023. smo sudjelovali u programu "FINANCIRANJE ZELENIH PROJEKATA I PREDSTAVLJANJE TVRTKI KOJE RAZVIJAJU ZELENU INFRASTRUKTURU U GRADOVIMA" .

Program je podrazumijevao razmjenu
 iskustva i znanja iz prakse, a održan je u organizaciji Grada Velika Gorica i ZEZ-a partnera na ReGreen projektu.

Događanje je otvorila Gordana Mikulčić Krnjaja iz Grada Velika Gorica, a zatim je uslijedilo predstavljanje rezultata istraživačkih projekata u gradu srednje veličine i Regreen projekta na kojoj joj se kao govornik pridružio i Josip Beber. Potom su na redu bile prezentacije o zelenom rastu tvrtke gdje se istaknula Mateja Angelina Kramar, osnivačica udruge Zasadi stablo, ne budi panj i lice iza novog sturtup-a "Green fusion".

U idućoj fazi programa Gruntek, Arboring, Vesela Motika, Urbani šumari i ZMAG su predstavili svoje priče i put rasta od početaka do stabilnog poslovanja. Manifestacija je obilovala zanimljivim pitanjima, raspravom te je okupila oko 40 ljudi iz različitih institucija - poduzetnike, profesore i studente.
 
 

Ostale vijesti iz teme

13 Vel 2024

Krajem siječnja naš Dražen Šimleša izabran je za člana Međunarodnog upravnog odbora Nyéléni procesa (Nyéléni International Steering Committee - NISC). 

Pročitaj više >
12 Vel 2024

28.1.2024. održali smo predavanje o dobroj ekonomiji za mlade u sklopu programa "European green activists training".

Pročitaj više >
31 Sje 2024

Postanite član Društvene banke sjemena, "usvojite" sjeme, ostvarite niz pogodnosti i podržite ovu vrijednu inicijativu!

Pročitaj više >
Više novosti