Sudjelovali smo na Skupu o Razvoju Zelenih Projekata

11.11.2023.

3. studenog 2023. smo sudjelovali u programu "FINANCIRANJE ZELENIH PROJEKATA I PREDSTAVLJANJE TVRTKI KOJE RAZVIJAJU ZELENU INFRASTRUKTURU U GRADOVIMA" .

Program je podrazumijevao razmjenu
 iskustva i znanja iz prakse, a održan je u organizaciji Grada Velika Gorica i ZEZ-a partnera na ReGreen projektu.

Događanje je otvorila Gordana Mikulčić Krnjaja iz Grada Velika Gorica, a zatim je uslijedilo predstavljanje rezultata istraživačkih projekata u gradu srednje veličine i Regreen projekta na kojoj joj se kao govornik pridružio i Josip Beber. Potom su na redu bile prezentacije o zelenom rastu tvrtke gdje se istaknula Mateja Angelina Kramar, osnivačica udruge Zasadi stablo, ne budi panj i lice iza novog sturtup-a "Green fusion".

U idućoj fazi programa Gruntek, Arboring, Vesela Motika, Urbani šumari i ZMAG su predstavili svoje priče i put rasta od početaka do stabilnog poslovanja. Manifestacija je obilovala zanimljivim pitanjima, raspravom te je okupila oko 40 ljudi iz različitih institucija - poduzetnike, profesore i studente.
 
 

Ostale vijesti iz teme

U ponedjeljak, 27.11. 2023. održali smo posljednju ovogodišnju edukaciju za mlade o povezanosti hrane i klime koja se provodi u sklopu projekta Naša dobra hrana. 

Pročitaj više >
29 Stu 2023

Akciju sadnje hrasta lužnjaka u Turopoljskom lugu organizirao je LAG Zrinska gora - Turopolje u sklopu projekta "Pluća turopoljskog kraja."

Pročitaj više >
27 Stu 2023

U petak 17.11. 2023. posjetili smo obitelj Marelja koji grade jedinstvenu niskoenergetsku kuću od slame u Koprivnici. Pogledajte kako izgleda proces njene gradnje.

Pročitaj više >
Više novosti