Sudjelovali smo na OrganiSEE treningu za aktiviste u Pragu

07.07.2023.

16. i 17. lipnja 2023., sudjelovali smo na OrganiSEE treningu za aktiviste koji se održao u Pragu.

Intenzivan trening pod nazivom "Hard times – Soft skills" održan je s ciljem razvoja mekih vještina, ali i ostvarivanja praktične suradnje za organiziranje Regionalnog SSE Foruma koji će se održati u veljači 2024. u Budimpešti.  

U sklopu treninga, učili smo i isprobavali metode i alate koji su važni i relevantni za organizaciju ovakvih i drugih većih događaja, raspravljali o potrebnim resursima i mogućim izazovima kod organizacije događaja te kako donositi odluke i podijeliti zadatke na participativan način. Dijelili smo iskustva te dobre i loše prakse koje su nam poslužile kao metode učenja.

Trening je ugostila češka organizacija Ekumenická akademie/Ecumenical Academy - nevladina organizacija osnovana 1996. godine s vizijom socijalno pravednog, održivog i tolerantnog društva, a ZMAG je na treningu sudjelovao kao predstavnik Europske mreže za solidarnu ekonomiju RIPESS EU.

Ostale vijesti iz teme

18 Lip 2024

Pridružite nam se na zoom predavanju gdje ćemo razgovarati o Društvenoj banci sjemena te praksama aktivnog očuvanja bioraznolikosti.

Pročitaj više >
12 Lip 2024

Na poziv grada Velika Gorica, u subotu 8.6.2024., sudjelovali smo na VG festu kroz održavanje radionice u eko kutku.

Pročitaj više >
10 Lip 2024

U subotu 25.5.2024. proslavili smo velikih 25 godina Recikliranog imanja, uz bogat cjelodnevni i večernji program.

Pročitaj više >
Više novosti