Sudjelovali smo na OrganiSEE treningu za aktiviste u Pragu

07.07.2023.

16. i 17. lipnja 2023., sudjelovali smo na OrganiSEE treningu za aktiviste koji se održao u Pragu.

Intenzivan trening pod nazivom "Hard times – Soft skills" održan je s ciljem razvoja mekih vještina, ali i ostvarivanja praktične suradnje za organiziranje Regionalnog SSE Foruma koji će se održati u veljači 2024. u Budimpešti.  

U sklopu treninga, učili smo i isprobavali metode i alate koji su važni i relevantni za organizaciju ovakvih i drugih većih događaja, raspravljali o potrebnim resursima i mogućim izazovima kod organizacije događaja te kako donositi odluke i podijeliti zadatke na participativan način. Dijelili smo iskustva te dobre i loše prakse koje su nam poslužile kao metode učenja.

Trening je ugostila češka organizacija Ekumenická akademie/Ecumenical Academy - nevladina organizacija osnovana 1996. godine s vizijom socijalno pravednog, održivog i tolerantnog društva, a ZMAG je na treningu sudjelovao kao predstavnik Europske mreže za solidarnu ekonomiju RIPESS EU.

Ostale vijesti iz teme

27 Ruj 2023

16. i 17. rujna 2023. na ZMAG-ovom Recikliranom imanju uspješno je održan festival Naša dobra hrana 7. Pogledajte i pročitajte kako nam je bilo.

Pročitaj više >
25 Ruj 2023

U suradnji s Interpretacijskim centrom baštine Banovine, ugostili smo učenike 7. i 8. razreda osnovne škole Jabukovac iz Petrinje.

Pročitaj više >
17 Ruj 2023

Početkom rujna ugostili smo 25 mladih iz Rumunjske, Cipra, Italije i Španjolske u sklopu Erasmus+ projekta Greenycrafts - manufactures for the future u organizaciji udruge 4 elementa. 

Pročitaj više >
Više novosti