Sudjelovali smo na konferenciji "Zajedno znanjem" u sklopu 27. hrvatskog simpozija osoba s invaliditetom

07.11.2022.

U sklopu 27. hrvatskog simpozija osoba s invaliditetom, sudjelovali smo na konferenciji „Zajedno znanjem“ – Centri znanja zajedno, pod motom „Nije znanje znanje znati već je znanje znanje dati“.

Simpozij je održan u hotelu Diplomat u Zagrebu, od 24.-25. listopada 2022., a na konferenciji koja je održana drugog dana, sudjelovali su svi hrvatski Centri znanja pod pokroviteljstvom Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva. Naš voditelj Matko Šišak predstavio je, kroz predavanje „Volontiranje u kriznim situacijama“, naš Centar znanja za razvoj permakulture i održivo življenje te akcije koje je ZMAG pokrenuo u kriznim situacijama kao što su bile potresi (Zagreb, Petrinja, Sisak, Glina), epidemija COVID-19 i humanitarne akcije u kojima smo sudjelovali. 

Više o samoj konferenciji možete pogledati na LINKU.

Ostale vijesti iz teme

U ponedjeljak, 27.11. 2023. održali smo posljednju ovogodišnju edukaciju za mlade o povezanosti hrane i klime koja se provodi u sklopu projekta Naša dobra hrana. 

Pročitaj više >
29 Stu 2023

Akciju sadnje hrasta lužnjaka u Turopoljskom lugu organizirao je LAG Zrinska gora - Turopolje u sklopu projekta "Pluća turopoljskog kraja."

Pročitaj više >
27 Stu 2023

U petak 17.11. 2023. posjetili smo obitelj Marelja koji grade jedinstvenu niskoenergetsku kuću od slame u Koprivnici. Pogledajte kako izgleda proces njene gradnje.

Pročitaj više >
Više novosti