Studijska posjeta delegacije Beogradske otvorene škole (BOŠ) Recikliranom imanju

08.06.2022.

Beogradska otvorena škola (BOŠ) posjetila je 1.6.2022. ZMAG-ovo Reciklirano imanje.

U sklopu programa „Dijalog promena – podrška organizacijama civilnog društva", Beogradska otvorena škola (BOŠ) posjetila je Ured za udruge Vlade RH. U sklopu programa ostvarena je studijska posjeta delegacije BOŠ-a udruzi ZMAG kao primjeru inovativnog i odživog koncepta u Hrvatskoj.

Navedeni program podrške namijenjen je projektima organizacija civilnog društva usmjerenim na dijalog, rješavanje problema i pozitivne promjene u javnim politikama, pa su tako 23 predstavnika organizacija civilnoga društva i Vlade Republike Srbije imali priliku upoznati se s djelokrugom Ureda za udruge i njegovim iskustvom u stvaranju poticajnog okruženja za razvoj civilnog društva, kao i ulogom Ureda kao Nacionalne kontakt točke za novi program Unije „Građani, jednakost, prava i vrijednosti“ (CERV) 2021.- 2027.

Ostale vijesti iz teme

20 Lip 2022

U suradnji s Interpretacijskim centrom baštine Banovine, ugostili smo na Recikliranom imanju učenike 5. i 6. razreda OŠ Jabukovac iz Petrinje.

Pročitaj više >

Na ovogodišnjem VG FESTU, festivalu urbane kulture u Velikoj Gorici, ZMAG je još jednom pokazao kako na jednostavan i maštovit način ponovno upotrijebiti predmete koji nas svakodnevno okružuju.

Pročitaj više >
14 Lip 2022

I ove smo godine sudjelovali na Greencajtu, najvećem zelenom festivalu u regiji koji se održao od 3. do 5. lipnja u prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu.

Pročitaj više >
Više novosti