Sastanak CRRP

31.07.2018.

Ponovno radimo na jačanju našeg sektora i podršci pričama koje rade na zagovaranju pozitivnih društvenih promjena. Usred vrućeg ljeta na Recikliranom imanju ugostili smo sastanak naše prijateljske organizacije Centra za razvoj radničke participacije (CRRP) koju su kroz rad na Platformi za dobru ekonomiju zajedno osnovale članice platforme Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju (BRID), Regionalni industrijski sindikat (RIS) i naša Zadruga za dobru ekonomiju.

Sastanak je iskorišten za evaluaciju učinjenog u tvornici ITAS, potrebnim aktivnostima do kraja godine, posebno organiziranju sindikalne škole te projektima na kojima će se raditi sljedeće godine. Raduje što su se na sastanku pojavili i predstavnici Nezavisnog cestarskog sindikata koji su se i učlanili u Centar čime se potrebna suradnja sindikata, udruga i zadruga nastavlja i osnažuje.

Ostale vijesti iz teme

ZMAG je u srpnju održao dvije kreativne radionice u sklopu ljetnog programa Ljeto kod Tesle Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Pročitaj više >
02 Kol 2021

Održan i drugi ciklus treninga za buduće stručnjake za mjerenje i praćenje društvenog utjecaja poduzeća međunarodnom metodologijom Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
29 Srp 2021

U novom izdanju magazina D&D koji je na kioscima, inspirirajte se dobrim primjerima iz vrtova Kopenhagena i otoka Krka. 

Pročitaj više >
Više novosti