Sudjelovali smo na proslavili 25. rođendana Volonterskog centra Zagreb

06.07.2022.

U srijedu 29.6.2022. sudjelovali smo na proslavili 25. rođendana Volonterskog centra Zagreb, organizacije s kojom imamo vrlo uspješnu suradnju.

Obljetnica Volonterskog centra Zagreb, organizacije civilnog društva koja se bavi razvojem i promicanjem volonterstva, bila je obilježena zanimljivim programom - upoznali smo se dugogodišnjim aktivnostima koje provodi VCZ, kao i s aktivnostima koje su u planu. Imali smo prilike ispričati i naše volonterske priče te upoznati partnere i prijatelje koji su povezani s djelovanjem VCZ-a.

Sretan rođendan i još punih uspješnih godina VCZ-a želimo!

Ostale vijesti iz teme

04 Kol 2022

ZMAG-ova članica Petra Pavleka posjetila je Big Yellow House Resort u Bošani na otoku Pagu čiji je cilj zaokret u samoodrživom smjeru te je o toj temi porazgovarala s njegovim vlasnikom.

Pročitaj više >

S ciljem upoznavanja šire zajednice s pozitivnim učincima tranzicijskih inicijativa, održali smo predavanje “Energetska tranzicija – uloga građana i lokalnih zajednica” u gradu Kninu.

Pročitaj više >
26 Srp 2022

Među 57 autora iz cijelog svijeta koji pisali za UN-ovu Enciklopediju o društvenoj i solidarnoj ekonomiji izabran je i naš voditelj programa Centri znanja Dražen Šimleša

Pročitaj više >
Više novosti