Edukacija za održivi razvoj

Radni sastanak o sadašnjim i budućim suradnjama ZMAG-a i Grada Velike Gorice

26.06.2019.

Zajedno smo jači – sastali smo se s predstavnicima Grada Velike Gorice, u suradnji s kojim ostvarujemo zanimljive projekte.

Na Recikliranom imanju u Vukomeriću ZMAG je 7. lipnja ugostio predstavnike Grada Velike Gorice. Iz Upravnog odjela za urbanizam i zaštitu okoliša, Reciklirano imanje su posjetili pročelnica Gordana Mikulčić Krnjaja i suradnici Marko Ružić i Meri Barišić, a iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti stigla je Vesna Župetić, savjetnica za kulturu grada Velika Gorica.

Povod posjeti bio je radni sastanak na temu dosadašnje uspješne suradnje na projektima, ali i dogovor o budućim suradnjama, uz vođeni obilazak imanja.

Ostale vijesti iz teme

Predavanje o ekološkom otisku za škole koje sudjeluju u projektu Otapam li ledenjake? pratilo je 92 srednjoškolca koji su aktivno sudjelovali u traženju odgovora na pitanje kako smanjiti ekološki otisak.

Pročitaj više >

Novo i vrijedno izdanje u ZMAG-ovoj izdavačkoj djelatnosti je praktični priručnik Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj koji je dostupan za besplatno preuzimanje u našoj Bazi znanja.

Pročitaj više >

Aktualni projekt EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost predstavlja Antonia Banović, voditeljica projekta.

Pročitaj više >
Više novosti