Edukacija za održivi razvoj

Radni sastanak o sadašnjim i budućim suradnjama ZMAG-a i Grada Velike Gorice

26.06.2019.

Zajedno smo jači – sastali smo se s predstavnicima Grada Velike Gorice, u suradnji s kojim ostvarujemo zanimljive projekte.

Na Recikliranom imanju u Vukomeriću ZMAG je 7. lipnja ugostio predstavnike Grada Velike Gorice. Iz Upravnog odjela za urbanizam i zaštitu okoliša, Reciklirano imanje su posjetili pročelnica Gordana Mikulčić Krnjaja i suradnici Marko Ružić i Meri Barišić, a iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti stigla je Vesna Župetić, savjetnica za kulturu grada Velika Gorica.

Povod posjeti bio je radni sastanak na temu dosadašnje uspješne suradnje na projektima, ali i dogovor o budućim suradnjama, uz vođeni obilazak imanja.

Ostale vijesti iz teme

U Eko kutku na VG Festu održali smo radionicu kreativnog recikliranja za djecu pod nazivom Eko kreativci.

Pročitaj više >

Dražen Šimleša iz ZMAG-a gostovao je kao predavač u edukativnom programu online škole European Municipalist School, namijenjenom aktivizmu u gradovima i urbanim sredinama Europe.

Pročitaj više >

Deseti vodič DIY: Izrada biljnog praha za čišćenje lica iz ZMAG-ove nove serije edukativnih materijala Što djeca trebaju znati o održivom razvoju pripremila je Ivana Turković iz ZMAG-a.

Pročitaj više >
Više novosti