Projekt "Permakultura i umjetnost" ide dalje

13.04.2018.

Već treću godinu za redom uz podršku Ministarstva kulture i Nacionalne zaklade za civilno društvo provodimo projekt "Permakultura i umjetnost". Ove godine smo se odlučile potražiti umjetnika van hrvatskih granica, a tu nam je pripomogla češka fondacija Agosto koja je prepoznala naš projekt kao jako zanimljivu suradnju. Kako oni organiziraju mjesečne rezidencije za međunarodne kustose u Pragu, ovog puta odabrali su Leu Vene našu kustosicu. U okviru rezidencije došla sam u trodnevnu posjetu kustosici Lei kako bi zajednički izvidile mogućnosti za međunarodni nastavak projekta suradnje ZMAG-a i GMK-a. Cilj posjete je upoznavanje i odabir čeških partnera (umjetnika i organizacija) za daljnji razvitak projekta.

Ostale vijesti iz teme

ZMAG je u srpnju održao dvije kreativne radionice u sklopu ljetnog programa Ljeto kod Tesle Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Pročitaj više >
02 Kol 2021

Održan i drugi ciklus treninga za buduće stručnjake za mjerenje i praćenje društvenog utjecaja poduzeća međunarodnom metodologijom Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
29 Srp 2021

U novom izdanju magazina D&D koji je na kioscima, inspirirajte se dobrim primjerima iz vrtova Kopenhagena i otoka Krka. 

Pročitaj više >
Više novosti