Predavanje o održivoj ekonomiji u suradnji s udrugom Zeleni klik

26.12.2022.

Na poziv udruge Zeleni klik iz Zagreba, 14.12.2022. održali smo online predavanje "Proizvodnja i trgovina. Učimo održivu ekonomiju".

Predavanje je održao naš Dražen Šimleša koji je objasnio ogromne probleme koje stvara današnja ekonomija bazirana na gomilanju profita te naveo razloge zašto nam je potrebna dobra ekonomija koju promoviramo, zagovaramo i prakticiramo u ZMAG-u.

U sklopu predavanja, predstavljeni su i primjere dobre prakse iz Hrvatske te način na koji se dobra ekonomija može koristiti kao tema u edukaciji djece i mladih.

Ostale vijesti iz teme

30 Sje 2023

U veljači se u Zagrebu održava Dan permakulture i tranzicije u sklopu kojeg će predavanje održati i ZMAG-ov član Ivan Zoković.

Pročitaj više >
27 Sje 2023

Prošli smo tjedan posjetili još jedan primjer dobre prakse - regenerativni vinograd i vinariju Munđarov breg iz Frkanovca koju vodi Filip Palašek.

Pročitaj više >
26 Sje 2023

Ovaj kišno - snježni period iskoristili smo za posjet Haskap club u Vukomeriću, obiteljskom gospodarstvu koje se bavi uzgojem organske aronije i sibirske borovnice te pruža usluge ruralnog turizma.

Pročitaj više >
Više novosti