Edukacije za održivo življenje

Poziv na konferenciju "Zajedno znanjem"

10.05.2022.

Konferencija "Zajedno znanjem" u Splitu bit će posvećena rastućem problemu siromaštva i socijalne isključenosti.

Udruga MoSt, kao Centar znanja za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, okuplja 12. i 13. svibnja 2022. godine, na konferenciji "Zajedno znanjem", stručnjake i aktiviste koji djeluju u različitim institucijama, ustanovama i organizacijama civilnog društva te predstavnike devet centara znanja iz Republike Hrvatske, među kojima je i ZMAG.

Osnovni cilj Konferencije je o rastućem problemu siromaštva i socijalne isključenosti progovoriti otvoreno i glasno, iz pozicije znanja i iskustva rada u različitim područjima naših društvenih djelovanja te doprinijeti povezivanju i umrežavanju na svim razinama, širenju znanja i informacija, boljim i učinkovitijim javnim politikama, socijalnoj pravdi i razvoju usluga za različite ranjive skupine.

Centri znanja za društveni razvoj su organizacije civilnog društva, mreže i savezi koji djeluju u području zaštite ljudskih prava, zelenih politika, kulture i umjetnosti, zaštite prava osoba s invaliditetom, skrbi i brige o braniteljskoj i stradalničkoj populaciji, mladima te u području suzbijanja siromaštva, beskućništva i socijalne isključenosti.

U nastavku donosimo program konferencije i pozivamo sve zainteresirane da budu aktivni sudionici/ce te da se prijave za sudjelovanje na sljedećem linku: /https://forms.gle/XDKA6XNMKcpD9uJN9

 
Ostale vijesti iz teme

Početkom svibnja u Zagrebu održan je festival "Dobra energija" na kojem je sudjelovao i ZMAG-ov član Ivan Zoković.

Pročitaj više >

ZMAG je pod vodstvom Mateje Medić održao još jednu radionicu recikliranja za djecu Osnovne škole Kralja Tomislava u Zagrebu.

Pročitaj više >

ZMAG-ov član Ivan Zoković držao je predavanja u sklopu projekta ‘’Otoci predvodnici čiste energije’’ na Braču.

Pročitaj više >
Više novosti