Posjeta iz Europskog doma Vukovar

20.09.2018.

Dana 14. rujna 2018. u posjet su nam došli prijatelji i suradnici Europskog doma Vukovar.

Posjet je organiziran je u okviru jednogodišnjeg projekta Pružimo ruke jedni drugima! financiranog sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

U okviru projekta kroz niz edukativnih i kreativnih radionica, savjetovanja, informiranja i međugeneracijskog druženja cilj je poboljšati kvalitetu života njegovih korisnika (prvenstveno osoba starije životne dobi, dugotrajno nezaposlenih žena i djece), kao i umrežavanje i jačanje međusektorske suradnje.

Osim predstavnika Europskog doma Vukovar, na putovanju su sudjelovale i 2 predstavnice partnerske organizacije Udruga žena Vukovar, predstavnice suradničkih organizacija i institucija (Centar za socijalnu skrb, Županijski sud u Vukovaru, Udruga za podršku žrtvama i svjedocima, Društvo Hrvatska žena Vukovar, voditeljica doma za stare, kao i dvije predstavnice lokalnih medija).

Ovaj posjet je organiziran s ciljem stjecanja novih znanja i iskustava, ali i upoznavanja srodnih organizacija i uspostavljanje novih kontakata koji će nam biti korisni u našem budućem zajedničkom radu.

Ostale vijesti iz teme

ZMAG je u srpnju održao dvije kreativne radionice u sklopu ljetnog programa Ljeto kod Tesle Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Pročitaj više >
02 Kol 2021

Održan i drugi ciklus treninga za buduće stručnjake za mjerenje i praćenje društvenog utjecaja poduzeća međunarodnom metodologijom Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
29 Srp 2021

U novom izdanju magazina D&D koji je na kioscima, inspirirajte se dobrim primjerima iz vrtova Kopenhagena i otoka Krka. 

Pročitaj više >
Više novosti