Posjet učenika OŠ Jabukovac iz Petrinje

20.06.2022.

U suradnji s Interpretacijskim centrom baštine Banovine, u utorak 14.5.2022. ugostili smo na Recikliranom imanju učenike 5. i 6. razreda OŠ Jabukovac iz Petrinje.

Učenicima smo prezentirali naše projekte i aktivnosti na imanju te obišli ZMAG-ove vrtove i Društvenu banku sjemena. Naša Petra Pavleka, ovom je prilikom učenicima dala i detaljne upute i savjete za čuvanje sjemena koje će primijeniti u Biljnoj banci Banovine.

Zahvaljujemo na posjeti i paketićima sjemena koje su nam učenici donijeli na poklon i nadamo se da ćemo i mi uskoro imati priliku posjetiti Biljnu banku Banovine.

Ostale vijesti iz teme

Na ovogodišnjem VG FESTU, festivalu urbane kulture u Velikoj Gorici, ZMAG je još jednom pokazao kako na jednostavan i maštovit način ponovno upotrijebiti predmete koji nas svakodnevno okružuju.

Pročitaj više >
14 Lip 2022

I ove smo godine sudjelovali na Greencajtu, najvećem zelenom festivalu u regiji koji se održao od 3. do 5. lipnja u prostorima stare Tvornice električnih žarulja i Rougemarin Parka u Zagrebu.

Pročitaj više >
12 Lip 2022

U sklopu Food Wave edukacija za mlade aktiviste, organizirali smo volontersku akciju izrade povišenih gredica i uspostave novog urbanog vrta u samom centru Zagreba.

Pročitaj više >
Više novosti