Posjet Gimnazije Nova Gradiška

21.03.2024.

U sklopu Erasmus + projekta "Time to Act Green" kojeg provode u svojoj školi, početkom veljače su nas ponovno posjetili učenici i nastavnici Gimnazije Nova Gradiška te njihovi međunarodni gosti.

U sklopu posjeta, pokazali smo im naše imanje i održali interaktivne radionice upcyclinga na kojima smo odbačenim predmetima dali novu vrijednost koristeći kreativnost i vrijedne ruke. Izrađivali smo novčanike od tetrapaka, višekratne vrećice za sendviče od starih plastičnih vrećica i torbe za kupovinu od starih pamučnih majci.

Ovim putem zahvaljujemo na posjeti, a školi želimo puno uspjeha u nastojanju da potakne učenike na aktivno djelovanje i promišljanje o (ne)održivoj budućnosti.

Ostale vijesti iz teme

Pogledajte novu epizodu emisije Koordinacija koja pokriva aktualne teme iz svijeta građevinarstva te donosi prilog sa Recikliranog imanja.

Pročitaj više >
16 Tra 2024

Prvog dana uskršnjih praznika, u sklopu izvannastavne aktivnosti "Činimo dobro uz otisak srca" posjetili su nas učenici 4. i 8. razreda OŠ Katarine Zrinski iz Krnjaka.

Pročitaj više >
13 Tra 2024

Ovom smo prilikom predstavili našu Društvenu banku sjemena i organizirali malu sjemensku razmjenu za sve zainteresirane, a naša aktivna članica Marcela Velfl održala je predavanje o adaptivnom vrtlarenju.

Pročitaj više >
Više novosti