Edukacije za održivo življenje

Osnažimo mlade da postanu aktivni u području klimatskih promjena i hrane: Food Wave u II. gimnaziji

02.12.2021.

Projekt Food Wave i Reciklirano imanje predstavljeni učenicama i učenicima II. gimnazije u Zagrebu.

U sklopu jesenskog ciklusa edukacija projekta Food Wave, ZMAG je srednjoškolcima iz II. gimnazije u Zagrebu 27. listopada 2021. predstavio projekt namijenjen osnaživanju mladih da postanu aktivni u području klimatskih promjena i hrane te ispričao priču o nastanku i razvoju eko-socijalnog edukacijskog centra Recikliranog imanja. Preko 50 zainteresiranih učenika sa učiteljicama sudjelovalo je u razgovoru i raspravi, a pitanja su najviše bila vezana uz načine na koje se mogu uključiti u projekt Food Wave, ali i kako mogu posjetiti i vidjeti Reciklirano imanje. Nadamo se da je ovo bilo tek prvo u nizu druženja s ovim pametnim mladim ljudima! 

Ostale vijesti iz teme

Na ovogodišnjem VG FESTU, festivalu urbane kulture u Velikoj Gorici, ZMAG je još jednom pokazao kako na jednostavan i maštovit način ponovno upotrijebiti predmete koji nas svakodnevno okružuju.

Pročitaj više >

Održali smo četvrto po redu ZERO WASTE događanje u Koprivnici, u suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture - FUNK: radionicu izrade prirodnih sapuna, pod vodstvom Sabine Makaj.

Pročitaj više >

Početkom svibnja u Zagrebu održan je festival "Dobra energija" na kojem je sudjelovao i ZMAG-ov član Ivan Zoković.

Pročitaj više >
Više novosti