Edukacije za održivo življenje

Održane nove edukacije o građanskoj energiji na otoku Braču

18.05.2022.

U sklopu projekta ‘’Otoci predvodnici čiste energije’’ održane su nove edukacije na otoku Braču.

Od 10. do 12. travnja na otoku Braču, u gradu Supetru te mjestima Postira, Selca i Nerežišće, održane su edukacije za predstavnike javnog i privatnog sektora te javne tribine za stanovništvo na kojima su Bračani dobiti odgovore zašto, kako i koliko se isplati postaviti sunčanu elektranu na vlastite krovove.

Predavanja je organizirala naša partnerska organizacija Pokret otoka - mreža mreža, otočana i zaljubljenika u otoke i otočni život, koji zajedničkim snagama – znanjem, iskustvima i strašću podupiru, pomažu, promoviraju konkretne mogućnosti i alate za djelovanje u smjeru održivog razvoja i tranzicije prema odgovornijem društvu.
Predavanja o solarima i građanskoj energiji je održao naš član Ivan Zoković.

Ostale vijesti iz teme

Na ovogodišnjem VG FESTU, festivalu urbane kulture u Velikoj Gorici, ZMAG je još jednom pokazao kako na jednostavan i maštovit način ponovno upotrijebiti predmete koji nas svakodnevno okružuju.

Pročitaj više >

Održali smo četvrto po redu ZERO WASTE događanje u Koprivnici, u suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture - FUNK: radionicu izrade prirodnih sapuna, pod vodstvom Sabine Makaj.

Pročitaj više >

Početkom svibnja u Zagrebu održan je festival "Dobra energija" na kojem je sudjelovao i ZMAG-ov član Ivan Zoković.

Pročitaj više >
Više novosti