Održana razmjena sjemena u Centru mladih Ribnjak

27.03.2024.

Iza nas je još jedna uspješna razmjena sjemena koji smo održali u nedjelju 24.3.2024. u sklopu festivala Urbana džungla, u partnerstvu s udrugom Zeleni inkubator.

Iako je originalno razmjena trebala biti održana u Botaničkom vrtu, zbog zahlađenja, snijega i kiše je premještena u prostor Centra za mlade Ribnjak.

Na razmjeni su, osim naše Društvene banke sjemena sudjelovali: Udruga Biovrt, OPG Vesna Branilović, OPG Jagoda Turk, naši sjemenari Ivan Juratek i Marcela Velf te Anka Štabić, institucija među uzgajivačima starih sorti grahorica.

.Ovim putem se zahvaljujemo svim građanima, vrtlarima i sjemenarima koji su sudjelovali, a posebno entuzijastima koji su vlastito sjeme koristili kao valutu razmjene.

Ostale vijesti iz teme

Pogledajte novu epizodu emisije Koordinacija koja pokriva aktualne teme iz svijeta građevinarstva te donosi prilog sa Recikliranog imanja.

Pročitaj više >
16 Tra 2024

Prvog dana uskršnjih praznika, u sklopu izvannastavne aktivnosti "Činimo dobro uz otisak srca" posjetili su nas učenici 4. i 8. razreda OŠ Katarine Zrinski iz Krnjaka.

Pročitaj više >
13 Tra 2024

Ovom smo prilikom predstavili našu Društvenu banku sjemena i organizirali malu sjemensku razmjenu za sve zainteresirane, a naša aktivna članica Marcela Velfl održala je predavanje o adaptivnom vrtlarenju.

Pročitaj više >
Više novosti