Edukacije za održivo življenje

Održana edukacija u skopu projekta "p.s. Pokreni solidarnost!"

07.03.2023.

Nastavljamo osnaživati otpornost i održivost organizacija civilnog društva i drugih partnera.

U sklopu projekta "p.s. Pokreni solidarnost "naših dugogodišnjih suradnika iz Centra za mirovne studije, održali smo za učiteljice njihovih partnerskih škola dva predavanja i radionice na temu održivog življenja i razvoja.

U sklopu edukacije, objasnili smo na koji način se održivi razvoj treba razumijevati u 21. stoljeću te odnos između 3 krize i 3 rješenja za razumijevanje i praksu održivog razvoja. Predstavili smo i međupredmetnu temu Održivi razvoj te prezentirali rad Recikliranog imanja i našeg Centra znanja. Nakon izlaganja, uslijedila je i Changemaker radionica.  

Edukacija je održana 17.-18.2.2023. u Daruvarskim toplicama.

Ostale vijesti iz teme

Na poziv profesorice Katarine Štavlić, naš voditelj Matko Šišak održao je na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi predavanje i diskusiju" Inovacijski projekti u funkciji održivog poslovanja – primjer dobre prakse ZMAG-a".

Pročitaj više >

Nakon radionica vrtlarenja, ponovno smo se uputili do Brodarice sudjelovati u projektu Lokalne akcijske grupe "More 249".

Pročitaj više >

Pridružili smo se godišnjoj konferenciji mreže European Platform on Learning Mobility koja okuplja organizacije, posebno one koje rade s mladima te provode projekte mobilnosti i međusobne razmjene.

Pročitaj više >
Više novosti