Agroekologija

Održali smo radionicu "Uvod u eko vrtlarstvo" za starije osobe

06.05.2023.

25.4.2023. smo u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb i udrugom Pogon - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade održali vrtlarsku edukaciju "Uvod u eko vrtlarstvo" za starije.

Radionicu smo održali u društvenom vrtu koji je pod upravom Pogona i Močvare. Unatoč najavljenoj kiši koja nas je srećom zaobišla, velik broj zainteresiranih se odazvao i došao na predavanje i radionicu. Među polaznicima je bilo onih koji već imaju uspostavljene vrtove i na radionicu su došli osvježiti i obogatiti znanje, ali i novih vrtlara kojima je trebao maleni poticaj da se odvaže i krenu vrtlariti.

Na radionici smo naučili smo kako planirati vrt i voditi dnevnik radova, uzgojiti snažne presadnice, obogatiti tlo, primijeniti plodored, ali i kako drugačije pristupiti štetnicima i korovima u vrtu. 

Ostale vijesti iz teme

20 Svi 2024

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb, Pogonom i Močvarom održali smo vrtlarski radionicu " za treću životnu dob.

Pročitaj više >
15 Svi 2024

U subotu 11.5.2024. održali smo radionicu pod nazivom "Ekološka renesansa - Vrtlarenje na balkonu" u Centru mladih Ribnjak.

Pročitaj više >
31 Sje 2024

Postanite član Društvene banke sjemena, "usvojite" sjeme, ostvarite niz pogodnosti i podržite ovu vrijednu inicijativu!

Pročitaj više >
Više novosti