Edukacija za održivi razvoj

Nastavak ZMAG-ovih radionica u OŠ Velika Pisanica

21.10.2020.

Novim radionicama za osnovnoškolce nastavlja se suradnja ZMAG-a s Udrugom žena Velika Pisanica.

ZMAG je 8. listopada 2020. u OŠ Velika Pisanica održao radionice filcanja vune, prirodne kozmetike i izrade smoothija. S prvašićima smo filcali vunene cvjetove, a učenicima viših razreda pokazali smo kako izraditi prirodnu kozmetiku u kućnoj radinosti – ovaj put izrađivao se dezić i melem. Učenici šestog razreda sudjelovali su u radionici izrade smoothija koja je nastavak rujanske radionice o zdravoj prehrani i održivoj potrošnji. Hrabro su probavali smoothije, a na naše veliko izneneđenje i radost, pobjedu su odnijeli zeleni smoothiji. Veselimo se novim prilikama za suradnju i edukativno druženje sa školarcima!

Ovaj događaj sufinancirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Ostale vijesti iz teme

Obrazovni modul za odrasle #6: Kako kvalitetno financirati inicijativu – crowdfunding i projektno financiranje

Pročitaj više >

Obrazovni modul za odrasle #5: Komunikacija u svrhu zagovaranja – koji su oblici zagovaranja i kako zagovarati uvođenjem promjena za održivi razvoj

Pročitaj više >

Prijavite se na treći pjesničko–ekološki rezidencijski program, ovaj put na temu dobre ekonomije, koji će se, pod nazivom Siječanj za sjećanje, održati od 15. do 17. siječnja 2021. godine na Recikliranom imanju Vukomerić.

Pročitaj više >
Više novosti