Javna tribina na temu energetske tranzicije na otoku Braču

21.12.2022.

Nakon niza edukacija i javnih tribina na temu energetske tranzicije na hrvatskim otocima, došao je na red i Bol na Braču.

Maja Jurišić i ZMAG-ov član Ivan Zoković educirali su građane, poduzetnike i sve zainteresirane dionike s Brača o energetskoj tranziciji s posebnim naglaskom na sunčane elektrane i ulogu građana i poduzetnika u tranziciji. Tribina u Bolu održana je u srijedu, 7. prosinca u Centru za kulturu Bol, a sudionici tribina dobili su odgovore na pitanja vezana uz pravni, zakonodavni i tehnički okvir postavljanja solarnih elektrana na krovove.

 

Ostale vijesti iz teme

30 Sje 2023

U veljači se u Zagrebu održava Dan permakulture i tranzicije u sklopu kojeg će predavanje održati i ZMAG-ov član Ivan Zoković.

Pročitaj više >
27 Sje 2023

Prošli smo tjedan posjetili još jedan primjer dobre prakse - regenerativni vinograd i vinariju Munđarov breg iz Frkanovca koju vodi Filip Palašek.

Pročitaj više >
26 Sje 2023

Ovaj kišno - snježni period iskoristili smo za posjet Haskap club u Vukomeriću, obiteljskom gospodarstvu koje se bavi uzgojem organske aronije i sibirske borovnice te pruža usluge ruralnog turizma.

Pročitaj više >
Više novosti