Edukacije za održivo življenje

Gostovali smo u novoj epizodi PoDcast Kolektiv-a pod nazivom Klimatske promjene: promjene u nama

10.12.2021.

Dražen Šimleša gostovao je u novoj epizodi PoDcast Kolektiv-a pod nazivom Klimatske promjene: promjene u nama

U ponedjeljak, 6. prosinca, gostovali smo u PoDcast Kolektiv-u, medijskom projektu DKolektiva – organizacije za društveni razvoj. Tema 4. epizode bile su klimatske promjene, kako se odnositi prema njima, koji su im uzroci i koja je njihova povezanost s održivim razvojem i aktivizmom.

U razgovoru su sudjelovali Dražen Šimleša te Lucija Lauš, mlada aktivistica i pokretačica prosvjeda učenika u borbi za osvještavanje problema klimatskih promijena #FridaysForFuture u Osijeku. 

PoDcast Kolektiv ep. 4 - Klimatske promjene: promjene u nama možete pogledati OVDJE 

Ostale vijesti iz teme

U ponedjeljak, 27.11. 2023. održali smo posljednju ovogodišnju edukaciju za mlade o povezanosti hrane i klime koja se provodi u sklopu projekta Naša dobra hrana. 

Pročitaj više >

8.11.2003. smo gostovali u Gimnaziji Karlovac na predmetu Politička geografija kojeg vodi naša dugogodišnja suradnica, profesorica Margareta Kulaš.

Pročitaj više >

Nakon što su učenici IX. Gimnazije bili kod nas na edukaciji, uslijedio je naš posjet njihovoj školi. Za gimnazijalce smo ovom prilikom pripremili 2 radionice recikliranja plastičnih vrećica pod vodstvom naše Mateje Medić,

Pročitaj više >
Više novosti