Edukacije za održivo življenje

Gostovali smo u novoj epizodi PoDcast Kolektiv-a pod nazivom Klimatske promjene: promjene u nama

10.12.2021.

Dražen Šimleša gostovao je u novoj epizodi PoDcast Kolektiv-a pod nazivom Klimatske promjene: promjene u nama

U ponedjeljak, 6. prosinca, gostovali smo u PoDcast Kolektiv-u, medijskom projektu DKolektiva – organizacije za društveni razvoj. Tema 4. epizode bile su klimatske promjene, kako se odnositi prema njima, koji su im uzroci i koja je njihova povezanost s održivim razvojem i aktivizmom.

U razgovoru su sudjelovali Dražen Šimleša te Lucija Lauš, mlada aktivistica i pokretačica prosvjeda učenika u borbi za osvještavanje problema klimatskih promijena #FridaysForFuture u Osijeku. 

PoDcast Kolektiv ep. 4 - Klimatske promjene: promjene u nama možete pogledati OVDJE 

Ostale vijesti iz teme

Na poziv profesorice Katarine Štavlić, naš voditelj Matko Šišak održao je na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi predavanje i diskusiju" Inovacijski projekti u funkciji održivog poslovanja – primjer dobre prakse ZMAG-a".

Pročitaj više >

Nakon radionica vrtlarenja, ponovno smo se uputili do Brodarice sudjelovati u projektu Lokalne akcijske grupe "More 249".

Pročitaj više >

Pridružili smo se godišnjoj konferenciji mreže European Platform on Learning Mobility koja okuplja organizacije, posebno one koje rade s mladima te provode projekte mobilnosti i međusobne razmjene.

Pročitaj više >
Više novosti