Edukacije za održivo življenje

Gostovali smo na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi i posjetili požeštinu

24.03.2023.

Na poziv profesorice Katarine Štavlić, naš voditelj Matko Šišak održao je na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja u Požegi predavanje i diskusiju "Inovacijski projekti u funkciji održivog poslovanja – primjer dobre prakse ZMAG-a".

Predavanje je održano 20.3.2023. u sklopu kolegija Poduzetništvo i inovacije, a bilo je namijenjeno studentima prve godine studija Turizma i studija Računovodstva koji su odlično prihvatili temu.

U nastavku gostovanja, u požeštini smo posjetili OPG obitelji Štavlić u Marindvoru i oduševili se prirodnim ljepotama, dinamikom krajolika, potencijalima ovog područja i radom obitelji Štavlić u svojoj lokalnoj zajednici.

Ostale vijesti iz teme

U sklopu projekta "Kozmos" OŠ Dalj, otišli smo na krajnji istok Hrvatske održati predavanje o izazovima održivog razvoja za djelatnike škole.

Pročitaj više >

U ponedjeljak, 27.11. 2023. održali smo posljednju ovogodišnju edukaciju za mlade o povezanosti hrane i klime koja se provodi u sklopu projekta Naša dobra hrana. 

Pročitaj više >

8.11.2003. smo gostovali u Gimnaziji Karlovac na predmetu Politička geografija kojeg vodi naša dugogodišnja suradnica, profesorica Margareta Kulaš.

Pročitaj više >
Više novosti