Edukacije za održivo življenje

Gostovali smo na 9. Okolišnom filmskom festivalu

04.05.2022.

Naš stručnjak za energetske zajednice i obnovljive izvore energije, Ivan Zoković bio je gost predavač na Okolišnom filmskom festivalu.

9. Okolišni filmski festival, u organizaciji Aktivističke grupe Zelene akcije, održao se od 21. - 23.4. u Kinoteci, Dokukinu KIC i Zelenoj akciji u Zagrebu. Festival je organiziran s ciljem da se, putem dokumentarnih i igranih filmova te popratnog sadržaja, okolišne teme približe široj javnosti. Nakon prikazivanja filma "We the Power" održana je tribina o energetskim zadrugama na kojoj je naš stručnjak za energetske zajednice i obnovljive izvore energije, Ivan Zoković bio gost predavač. U sklopu tribine panelisti su javnosti približili mogućnosti, prepreke i nade za razvijanje energetskih zajednica u Hrvatskoj. 

Ostale vijesti iz teme

U suradnji sa VII gimnazijom u Zagrebu, održali smo 12. svibnja 2023. edukaciju "Permakulturno vrtlarstvo" za učenike.

Pročitaj više >

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb i udrugom Pogon - Zagrebački centar za nezavisnu kulturu i mlade održali smo još jednu vrtlarsku edukaciju za starije osobe.

Pročitaj više >

U suradnji s Volonterskim centrom Zagreb, održali smo još jednu radionicu o održivom razvoju u osnovnoj školi Zorke Sever u Popovači.

Pročitaj više >
Više novosti