Edukacije za održivo življenje

Gostovali smo na 9. Okolišnom filmskom festivalu

04.05.2022.

Naš stručnjak za energetske zajednice i obnovljive izvore energije, Ivan Zoković bio je gost predavač na Okolišnom filmskom festivalu.

9. Okolišni filmski festival, u organizaciji Aktivističke grupe Zelene akcije, održao se od 21. - 23.4. u Kinoteci, Dokukinu KIC i Zelenoj akciji u Zagrebu. Festival je organiziran s ciljem da se, putem dokumentarnih i igranih filmova te popratnog sadržaja, okolišne teme približe široj javnosti. Nakon prikazivanja filma "We the Power" održana je tribina o energetskim zadrugama na kojoj je naš stručnjak za energetske zajednice i obnovljive izvore energije, Ivan Zoković bio gost predavač. U sklopu tribine panelisti su javnosti približili mogućnosti, prepreke i nade za razvijanje energetskih zajednica u Hrvatskoj. 

Ostale vijesti iz teme

Početkom svibnja u Zagrebu održan je festival "Dobra energija" na kojem je sudjelovao i ZMAG-ov član Ivan Zoković.

Pročitaj više >

ZMAG je pod vodstvom Mateje Medić održao još jednu radionicu recikliranja za djecu Osnovne škole Kralja Tomislava u Zagrebu.

Pročitaj više >

Konferencija "Zajedno znanjem" bit će posvećena rastućem problemu siromaštva i socijalne isključenosti, a održat će se 12. i 13. svibnja 2022. godine u Splitu.

Pročitaj više >
Više novosti