Edukacija za održivi razvoj

Filcali smo vunu s klincima i dobili najljepši buket cvijeća ikad

18.11.2019.

Održali smo preslatku radionicu filcanja vunom za vrtićance!

U Gradskoj knjižnici Dugave 14. studenog 2019., pod vodstvom Mateje Medić iz ZMAG-a, održana je radionica filcanja vunom za djecu vrtićke dobi. Djeca su uživala u zabavnoj igri vunom, pjenom i vodom i bila jako vrijedna. Na kraju su ponosno ponijeli u vrtić vunene cvijetove koje su napravili vlastitim rukama. Hvala knjižnici i knjižničarki Marijani Spevec na pozivu i gostoprimstvu. Veselimo se novim sličnim suradnjama!

Ovaj događaj sufinancirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Ostale vijesti iz teme

Predavanje o ekološkom otisku za škole koje sudjeluju u projektu Otapam li ledenjake? pratilo je 92 srednjoškolca koji su aktivno sudjelovali u traženju odgovora na pitanje kako smanjiti ekološki otisak.

Pročitaj više >

Novo i vrijedno izdanje u ZMAG-ovoj izdavačkoj djelatnosti je praktični priručnik Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj koji je dostupan za besplatno preuzimanje u našoj Bazi znanja.

Pročitaj više >

Aktualni projekt EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost predstavlja Antonia Banović, voditeljica projekta.

Pročitaj više >
Više novosti