Edukacija za održivi razvoj

Dobrodošli na Reciklirano imanje! Učenici karlovačke gimnazije na ZMAG-ovim predavanjima

07.05.2019.

Učenici izbornog predmeta Politička geografija gimnazije iz Karlovca učili su o održivosti lokalnih zajednica, permakulturi i obnovljivim izvorima energije!

I ovoga proljeća ZMAG je na Recikliranom imanju u Vukomeriću ugostio učenike karlovačke gimnazije. Stručna posjeta imanju dio je izbornog predmeta Politička geografija, u sklopu kojeg, među ostalim, učenici slušaju i ZMAG-ova predavanja o održivosti lokalnih zajednica, permakulturi i obnovljivim izvorima energije. Članovi ZMAG-a već duži niz godina surađuju s gimnazijom iz Karlovca kao gostujući predavači, a ovo je peti stručni posjet učenika iz Karlovca Recikliranom imanju.

Ostale vijesti iz teme

Predavanje o ekološkom otisku za škole koje sudjeluju u projektu Otapam li ledenjake? pratilo je 92 srednjoškolca koji su aktivno sudjelovali u traženju odgovora na pitanje kako smanjiti ekološki otisak.

Pročitaj više >

Novo i vrijedno izdanje u ZMAG-ovoj izdavačkoj djelatnosti je praktični priručnik Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj koji je dostupan za besplatno preuzimanje u našoj Bazi znanja.

Pročitaj više >

Aktualni projekt EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost predstavlja Antonia Banović, voditeljica projekta.

Pročitaj više >
Više novosti