Djelatnici Plive posjetili Reciklirano imanje

05.09.2022.

29.8.2022. ugostili smo na Recikliranom imanju oko 70 djelatnika Plive povodom njihovog team buildinga. Cilj susreta bio je potaknuti sudionike na samoodrživo življenje te im prikazati praktične korake prema zelenoj tranziciji.

Iako podosta velika, grupa je sa zanimanjem i uz mnoštvo pitanja obišla imanje te se upoznala s temama kojima se bavimo. Obzirom da je još uvijek aktualna vrtlarska sezona, uzgoj i prerada vlastite hrane bila je jedna od glavnih tema.

Kako određeni pojedinci iz grupe imaju i vlastite vrtove, rado su s nama podijelili svoje priče i iskustva te se razveselili paketićima iz ZMAG-ove Društvene banke sjemena, ali i staroj sorti šljiva koja raste u našem selu, a koju je jedna od sudionica odlučila nakon team buildinga kod kuće pretvoriti u domaći pekmez.

Ostale vijesti iz teme

18 Ruj 2022

U subotu 10. rujna 2022., udruga ZMAG organizirala je prigodnu proslavu svog 20-og rođendana na Recikliranom imanju Vukomerić.

Pročitaj više >

IV. po redu Akademija prirodnog graditeljstva održana je na Recikliranom imanju u Vukomeriću kroz ukupno 12 radnih dana raspoređena u 3 modula i 96 sati programa.

Pročitaj više >
01 Ruj 2022

Krajem kolovoza na Recikliranom imanju održan je trodnevni program koji je obuhvaćao niz seoskih ljetnih aktivnosti.

Pročitaj više >
Više novosti