Agroekologija

Čistili smo sjeme za kraj godine – održane posljednje ovogodišnje volonterske akcije

29.12.2021.

Za kraj godine, ZMAG je na Recikliranom imanju održao dvije volonterske zimske akcije čišćenja sjemena.

Volonterske zimske akcije čišćenja sjemena održale su se 1. i 23. prosinca 2021. na Recikliranom imanju, od kojih je posljednja bila u organizaciji Volonterskog centra Zagreb. Volonteri su obišli Društvenu banku sjemena i Reciklirano imanje te se upoznali s procesom i metodama čišćenja i čuvanja sjemena. Bile su to zadnje ovogodišnje volonterske akcije, hvala svim volonterima i veselimo se novim akcijama u novoj godini! 

Društvenu banku sjemena sufinancira Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Ostale vijesti iz teme

06 Lip 2022

Od 24. do 27.5.2022. ZMAG je sudjelovao na završnom susretu Balkan Beets projekta u organizaciji austrijske udruge Arche Noah.

Pročitaj više >
03 Lip 2022

ZMAG-ova članica Mateja Medić sudjelovala je od 18. do 20. svibnja 2022. godine u Milanu na edukaciji za trenere u sklopu projekta Food Wave - Empowering Urban Youth for Climate Action.

Pročitaj više >
02 Lip 2022

I ove godine ZMAG prima studente Agronomskog fakulteta na stručnu praksu koja se odvija na Recikliranom imanju Vukomerić.

Pročitaj više >
Više novosti