Bili smo na otvorenju Centra za cjeloživotno učenje Igor

14.11.2023.

Naš Matko Šišak otputovao je u Marindvor podržati otvorenje novog edukativnog centra.

U prekrasnom Marindvoru kraj Požege žive i rade naši dragi suradnici, prijatelji i genijalni ljudi, Igor i Katarina Štavlić. Naš Matko Šišak je imao čast i zadovoljstvo, u ime ZMAG-a, prisustvovati 3.11.2023. otvorenju njihovog veličanstvenog životnog projekta "Centar za cjeloživotno učenje Igor". Kroz Centar će educirati građane za teme održivog turizma, poljoprivrede, poduzetništva, pedagogije, permakulture, suradnje s lokalnim zajednicama, pa sve do edukativno-iskustvenih sadržaja za osobni rast i razvoj.

Događaj je prisustvom podržao i dr. Semir Osmanagić i počastio Požežane svojim predavanjem o piramidama širom svijeta, isceliteljskim svojstvima tunela u Parku Ravne 2 u Visokom, ali i neumornoj potrazi za istinom i slojevima otkrića koja svakodnevno izlaze na svjetlost dana i upućuju na nova saznanja koja mijenjaju staru paradigmu o porijeklu i starosti civilizacija.

Ostale vijesti iz teme

U ponedjeljak, 27.11. 2023. održali smo posljednju ovogodišnju edukaciju za mlade o povezanosti hrane i klime koja se provodi u sklopu projekta Naša dobra hrana. 

Pročitaj više >
29 Stu 2023

Akciju sadnje hrasta lužnjaka u Turopoljskom lugu organizirao je LAG Zrinska gora - Turopolje u sklopu projekta "Pluća turopoljskog kraja."

Pročitaj više >
27 Stu 2023

U petak 17.11. 2023. posjetili smo obitelj Marelja koji grade jedinstvenu niskoenergetsku kuću od slame u Koprivnici. Pogledajte kako izgleda proces njene gradnje.

Pročitaj više >
Više novosti