Bili smo na otvorenju Centra za cjeloživotno učenje Igor

14.11.2023.

Naš Matko Šišak otputovao je u Marindvor podržati otvorenje novog edukativnog centra.

U prekrasnom Marindvoru kraj Požege žive i rade naši dragi suradnici, prijatelji i genijalni ljudi, Igor i Katarina Štavlić. Naš Matko Šišak je imao čast i zadovoljstvo, u ime ZMAG-a, prisustvovati 3.11.2023. otvorenju njihovog veličanstvenog životnog projekta "Centar za cjeloživotno učenje Igor". Kroz Centar će educirati građane za teme održivog turizma, poljoprivrede, poduzetništva, pedagogije, permakulture, suradnje s lokalnim zajednicama, pa sve do edukativno-iskustvenih sadržaja za osobni rast i razvoj.

Događaj je prisustvom podržao i dr. Semir Osmanagić i počastio Požežane svojim predavanjem o piramidama širom svijeta, isceliteljskim svojstvima tunela u Parku Ravne 2 u Visokom, ali i neumornoj potrazi za istinom i slojevima otkrića koja svakodnevno izlaze na svjetlost dana i upućuju na nova saznanja koja mijenjaju staru paradigmu o porijeklu i starosti civilizacija.

Ostale vijesti iz teme

20 Svi 2024

U suradnji s Pučkim otvorenim učilištem Zagreb, Pogonom i Močvarom održali smo vrtlarski radionicu " za treću životnu dob.

Pročitaj više >
15 Svi 2024

U subotu 11.5.2024. održali smo radionicu pod nazivom "Ekološka renesansa - Vrtlarenje na balkonu" u Centru mladih Ribnjak.

Pročitaj više >
13 Svi 2024

U travnju je završio još jedan ZMAG-ov rezidencijalni tečaj permakulturnog dizajniranja koji se održao od 15.3. do 21.4.2024. na Recikliranom imanju Vukomerić.

Pročitaj više >
Više novosti