Prirodno graditeljstvo

Bila je to jedna fantastična mozaična radionica

28.06.2020.

Prošli vikend prošao je u kreativnom tonu, a iza sebe smo ostavili nekoliko fora mozaika.

Radionica izrade mozaika održala se, pod vodstvom Kristine Pongrac, u subotu, 6. lipnja 2020. u Vukomeriću, a pokazala je kako su se baš svi zaželjeli ZMAG-ovih aktivnosti – i polaznici i predavači. Bilo je gužvovito i zabavno, i iako je polaznike čekalo jako puno posla, uz smijeh, sunce i glazbu sve se stiglo napraviti – i to baš kako treba.

Svatko je imao svoj doživljaj mozaika, neki su u njemu vidjeli Gaudija, neki Hundertwassera, neki nešto treće... Vlasnica je jako sretna i zadovoljna – i to je najvažnije. Sad joj preostaje još „samo“ fugiranje koje mora sama napraviti. Do nekog sljedećeg mozaičnog druženja!

Ovaj događaj sufinancirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva u sklopu programa Centar znanja za društveni razvoj u području održivog življenja i razvoja permakulture.

Foto: Stella Beloš

Ostale vijesti iz teme

Od 26. do 29.5.2022. na Recikliranom imanju u Vukomeriću, održan je prvi modul ovogodišnje, četvrte po redu Akademije prirodnog graditeljstva.

Pročitaj više >

U suradnji s Forumom udruga nezavisne kulture - FUNK, naš voditelj i graditelj Matko Šišak održao je u Koprivnici predavanje pod nazivom Prirodno graditeljstvo.

Pročitaj više >

Prijave za edukacijski ciklus Akademije prirodnog graditeljstva za 2022. godinu su zatvorene, a pripreme za edukaciju su u punom jeku.

Pročitaj više >
Više novosti