72 sata bez kompromisa

20.10.2018.

Dana 19. Listopada priključili smo se međunarodnom volonterskom projektu 72sata bez kompromisa koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt se provodi u devet europskih zemalja, Hrvatska je deseta zemlja u Europi koja je prepoznala vrijednosti projekta. Dan nam je bio sunčan i idealan za akciju oko vrtnih aktivnosti; tako da su nam naše tri krasne volonterke uz svog voditelja Petra, pomogle da pripremimo materijal za kompostnu hrpu, a Cvijeta ih je uvela u sve te čari kompostiranja . Dok se veselo društvo zabavljalo sa sjeckanjem i pripremanjem biomase, ostatak nas je dočekao prepun kamion – hmm ..biomase – tj. drvne sječke, donirane od strane Hamar-prometa - pa im se ovim putem još jednom zahvaljujemo. Zaključak dana nam je bio „kad se male ruke slože“ (uz pjesmu, naravno)…

Ostale vijesti iz teme

ZMAG je u srpnju održao dvije kreativne radionice u sklopu ljetnog programa Ljeto kod Tesle Tehničkog muzeja Nikola Tesla.

Pročitaj više >
02 Kol 2021

Održan i drugi ciklus treninga za buduće stručnjake za mjerenje i praćenje društvenog utjecaja poduzeća međunarodnom metodologijom Economy for the Common Good (ECG).

Pročitaj više >
29 Srp 2021

U novom izdanju magazina D&D koji je na kioscima, inspirirajte se dobrim primjerima iz vrtova Kopenhagena i otoka Krka. 

Pročitaj više >
Više novosti