EdUTOPIJA 21 – modul 5: Komunikacija u svrhu zagovaranja

24 Lis 2020 10:00 - 12:00

Na petom modulu edukativnog programa za odrasle pod nazivom Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj – Komunikacija u svrhu zagovaranja – sudionici uče ovladati procesom zagovaranja uvođenjem promjena za održivi razvoj, razlikovati različite oblike zagovaranja: organiziranje, lobranje i kampanju, ovladati procesom izrade plana komunikacijskih aktivnosti te procesom osmišljavanja ključnih poruka.

U sklopu projekta EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost, koji kroz suradnju raznih društvenih aktera radi na stvaranju ekonomske i socijalne kohezije i održivog razvoja lokalne zajednice provodi se edukativni program za odrasle koji se sastoji od ukupno sedam obrazovnih modula zajednički nazvanih Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj. Ovim modulima se razvijaju interdisciplinarne vještine učitelja i nastavnika, zaposlenika udruga civilnog društva, djelatnika javne uprave i zainteresiranih građana za umrežavanje i rješavanje situacija na održiv način, s ciljem stvaranja dugoročne suradnje škola i lokalne zajednice za održivi razvoj. 

Projekt je sufinanciran kroz Švicarsko–hrvatski program suradnje. Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena na ovoj internetskoj stranici isključiva su odgovornost ZMAG-a i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.