EdUTOPIJA 21 – modul 2: Uključivanje različitih lokalnih dionika

07 Ožu 2020 10:00 - 16:00

Na drugom modulu edukativnog programa za odrasle pod nazivom Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj – Uključivanje različitih lokalnih dionika –  sudionici uče o timskom istraživanju, identificiranju potencijalnih suradnika u zajednici te metodama mapiranja i uključivanja različitih dionika.

U sklopu projekta EdUTOPIJA 21 – stvaramo održivu budućnost, koji kroz suradnju raznih društvenih aktera radi na stvaranju ekonomske i socijalne kohezije i održivog razvoja lokalne zajednice provodi se edukativni program za odrasle koji se sastoji od ukupno sedam obrazovnih modula zajednički nazvanih Alati za suradnju škola i lokalne zajednice za održivi razvoj. Ovim modulima se razvijaju interdisciplinarne vještine učitelja i nastavnika, zaposlenika udruga civilnog društva, djelatnika javne uprave i zainteresiranih građana za umrežavanje i rješavanje situacija na održiv način, s ciljem stvaranja dugoročne suradnje škola i lokalne zajednice za održivi razvoj.

 

Projekt je sufinanciran kroz Švicarsko–hrvatski program suradnje. Program sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Stajališta izražena na ovoj internetskoj stranici isključiva su odgovornost ZMAG-a i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.